Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan personenauto’s, bedrijfswagens en kampeerauto’s

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden.

Per auto is voorgeschreven wanneer deze toe is aan onderhoud. Veel jonge auto’s geven het benodigde onderhoud aan met een service-interval melding op het dashboard. Wij adviseren minimaal een keer per jaar het onderhoud uit te (laten) voeren. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van het voertuig en defecten kunnen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Wij adviseren u daarom tijdig onderhoud te laten plegen door onze monteurs die hun vak verstaan. Wij hebben de juiste techniek, kennis en kunde in huis om uw auto goed en volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden. Bovendien staat kwaliteit en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel.

Omdat onze medewerkers u op de hoogte houden van het onderhoud- en/of reparatieproces komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan.


Zomer check

Ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. In de zomer, als u onderweg bent naar u vakantiebestemming, doet u veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Een goed werkende airco, een schoon interieurfilter en de juiste bandenspanning zorgen voor een ontspannen reis. Laat uw voertuig vakantieklaar maken en maak hier vandaag nog (online) een afspraak.

Winter check

Ook de winter vraagt om de nodige aandacht. Het is van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, en bestendig maakt tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij maar eens aan winterbanden, een nieuwe accu, of vorstbestendige ruitenwisservloeistof en goede ruitenwissers voor goed zicht bij een laagstaande zon. Maak hier vandaag nog (online) een afspraak.