Over Autobedrijf Dalton

Ons autobedrijf is opgericht aan de Daltonstraat in het centrum van Heemskerk in mei 1985 waaraan het bedrijf zijn naam ontleent.

Over Autobedrijf Dalton

Ons autobedrijf is opgericht aan de Daltonstraat in het centrum van Heemskerk in mei 1985 waaraan het bedrijf zijn naam ontleent. Immers weet
niet iedereen dat John Dalton (Eaglesfield, 6 september 1766 – Manchester, 27 juli 1844) een Engelse scheikundige en natuurkundige is geweest.

Door de groei van ons autobedrijf zijn wij sinds maart 1993 gevestigd op de Rijksstraatweg 21a in Heemskerk. Hier vindt u onze showroom. Aangrenzend onze werkplaats op de Lijnbaan 10 in Heemskerk.

Autobedrijf DALTON is tevens een universeel garagebedrijf. Dit betekent dat wij alle merken en alle typen auto’s APK keuren, onderhouden en repareren.

Wanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare occasion dan kunt u terecht in onze showroom of hier op onze website: http://www.autobedrijf-dalton.nl waar we onze gehele collectie auto’s voor u presenteren. U kunt vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring van inkoop en verkoop.

Een klantgerichte instelling heeft in de afgelopen jaren gezorgd voor een zeer betrouwbare en professionele reputatie.

Afbeelding onze occasions