Service & kosten

Overzicht van kosten bij het afleveren van uw nieuwe auto

Onderhoud

Onderhoud aan de auto voor aflevering bevatten alle werkzaamheden, die deze beurt toehoren. Zo zullen er ook preventief onderdelen worden vervangen indien nodig.

 • Algemene Periodieke Keuring (APK)
  De A.P.K. zal voor aflevering tenminste 12 maanden geldig zijn.
 • Distributiesnaar
  Het vervangen van een distributiesnaar is kostbaar, maar noodzakelijk om ernstige motorschade voor te zijn.Wanneer deze volgens fabrieksopgave binnen 10.000 km na aflevering moet worden vervangen zullen wij deze werkzaamheden voorafgaande de aflevering uitvoeren.
 • Interieur & lak
  Voor aflevering van de auto wordt het interieur grondig gereinigd. De lak wordt opnieuw gepolijst en in de was gezet. Eventuele lakbeschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd.
 • Radio over bouwen
  Enkelvoudige, universele toestellen worden GRATIS over gebouwd. Het over bouwen van cd-wisselaar, versterkers,speakers, etc. kan tegen ons normale uurtarief worden verzorgd.
 • Te tenaamstelling kentekenbewijs
  Het op naam zetten van de auto verzorgen wij voor u bij ons aan het bedrijf. Door deze service behoort de loop naar het postkantoor tot het verleden.
 • Vrijwaring
  Wij zijn RDW erkend en verzorgen het vrijwaren van uw in te ruilen auto ter plekke.

Lage kosten

Voor alle bovengenoemde werkzaamheden wordt door Autobedrijf Dalton niet meer dan €595,00 (rijklaar maken) berekend. Dit is alleen geldig met 6-maanden BOVAG-garantie.